Ofte stilte spørsmål

Osteopat eller fysioterapeut?

Hos oss finner du både osteopat og fysioterapeut. Begge profesjonene er autorisert helsepersonell og kan undersøke, diagnostisere og behandle dine plager. Behandlingen har mye til felles for de to profesjonene, men det er også noen forskjeller.


Fysioterapeuter hjelper med øvelser og opptrening i større grad enn osteopater, for eksempel ved overbelastningsskader, stive og vonde muskler, akutte skader og etter operasjoner. Dette i tillegg til smertebehandling, med bruk av massasje og triggerpunktbehandling, bruk av nåler el.


Osteopati kjennetegnes ved et helhetlig syn på smerter, her vektlegges å finne de underliggende årsakene til at smerten har oppstått i kroppen. Behandlingen foregår i hovedsak på benk, med skånsomme manuelle leddmanipulasjoner, muskel- og bindevevsteknikker, samt enkle råd for å bedre tilstanden.

Hva skjer på første time?

Den første timen er lenger enn de oppfølgende timene. Årsaken til dette er at terapeuten skal ha tid til å sette seg grundig inn i din skade og situasjon, gjennomføre en undersøkelse og diagnostisere problemet - i tillegg til å begynne behandling/ opptrening.

Hva slags plager behandler dere?

Vi tar imot mennesker med vondter fra topp til tå. Vi har erfaring med alt fra kinker i rygg og nakke, prolapser og hodepine til albue-, skulder- og knesmerter. Se mer her.


Fysioterapeut Stian har en spesiell interesse for skulder- og albuesmerter, nakkesmerter/ hodepine og løpe/ idrettsskader.


Osteopat Tonje jobber mye med stressrelaterte smerter i nakke og skulder, korsrygg, hofter og bekken. Hun har også ekstra interesse for og kompetanse på kvinnehelse.

Har dere lang ventetid?

Nei, hos oss får du alltid time innen 48 timer. 

Trenger jeg henvisning fra lege?

Nei, du trenger ikke henvisning fra lege for å ha time hos oss.

Har dere driftsavtale med kommunen?

Nei, vi er en privat klinikk der du må dekke behandlingen selv, eller bruke helseforsikring.

Kan jeg bruke min helseforsikring hos dere?

Ja, vi har avtale med alle helseforsikringer så du kan få dekket behandlingen hos oss gjennom din forsikring. Se mer her.

Hva koster behandlingen?

Prislisten vår finner du her.

Har dere studentpriser?

Ja, vi har studentpris på fysioterapi. Ta med gyldig studentbevis på første behandling. Se mer her.

Hvor ligger klinikken?

Klinikken ligger i Stoaveien 41C midt på Stoa, du går inn samme inngang som hos treningssenteret Family Sports club. Det er stor parkeringsplass rett utenfor.